Povežite se sa nama
     
     
     
     
Jezici
Upišite se
 
 

SEMINARI I DOGAÐANJA

 
Pogledajte seminar koji vas zanima: .
Studenti su golim očima vidjeli ova svjetla!
 

Seminari i prezentacije TESLA METAMORFOZE se održavaju širom svijeta. Predavanja i praktične vježbe su vođene u vrlo prijateljskoj atmosferi, gdje se vodi računa o svakom studentu i svakome se posvećuje posebna pažnja.

Tko bi trebao da pohađa ove seminare? Svi oni ljudi različitih profila i podrijetla koji su zainteresirani, osobno ili profesionalno, za zdravlje, evoluciju svijesti, spiritualnost i podizanje ljudskih potencijala, htjeti će da pohađati ove seminare. Svi imaju podjednake mogućnosti: učitelji, poljoprivrednici, doktori, vodoinstalateri, Reiki masteri... Anja će vam osobno pomoći da se uključite u Tesla ljekovite valove i povežete sa Izvorom ove energije koja liječi, sa Svjetlošću i Informacijom.


TESLA METAMORFOZA I - Tesla metamorfoza zdravlja

Otkrite iscjelitelja u sebi !

Ovaj seminar može da donese metamorfozu vašeg života. Na prvom stupnju ćete se odmah uključiti u Tesla ljekovite frekvencije koje mogu da iniciraju savršen balans svjetlosti koji je oličenje zdravog tijela, uma i psihe. Niti jedna druga metoda ne koristi ove kompleksne, multidimenzionalne frekvencije energije koje mogu da pomognu transformaciji čitavog bića do granica da mogu da se rekonstruiraju i urođene transformacije i fizička oštećenja kičme.

Naučit ćete i kako da zračite ljubav iz svoje srčane čakre, što je veoma bitno za proces liječenja, a isto tako snažna metoda za opstanak u svakodnevnom životu.

Svatko može da nauči ovaj način liječenja, vjerovali ili ne, za jedan vikend, i da bude u stanju da pomogne svojoj porodici, prijateljima, svojim ljubimcima, cvijeću, svim živim bićima i planeti Zemlji da se izliječe. U seminar I stupnja je uključeno liječenje drugih, liječenje sebe samog i liječenje na daljinu.

Potrebno je da budete prisutni cijelo vrijeme seminara i da ispunite formular na kraju. Po uspješnom završetku seminara dobit ćete certifikat i bit ćete kvalificirani da ovo liječenje radite profesionalno, kao Praktičar prvog stupnja Tesla metamorfoze.

Nema nikakvih preduvjeta za upis na ovaj seminar.

Vrijeme:
Petak, od 19 do 22 sata
Subota od 10 do 18 sati
Nedjelja od 10 do 16 sati
* vremena završetka seminara su okvirna


Prijavite se za seminar

Budite domaćin seminara


TESLA METAMORFOZA II - Tesla komunikacija duše

Prevaziđite prostor i vrijeme i da ostvarite komunikaciju sa svojim klijentom !

Ovaj seminar će vas osposobiti da radite liječenje kroz vezu sa svojim klijentom na nivou svijenog, podsvijesnog i integrativnog uma. Koristeći Tesla valove i uz Anjinu pomoć otkriti ćete svoje sposobnosti kojih možda niste svjesni u ovom trenutku.

To ovaj seminar ne samo da vas osposobljava da pomognete svojoj porodici i prijateljima koji su negdje daleko, on će vam pomoći i da uzdignete frekvenciju svoje svijesti, da bi dostigla stepen svijesti svjetlosnih bića koja komuniciraju kroz slike, pojmove i emocije, nadilazeći komunikaciju riječima. Posebno iskušenje ovog seminara je Tesla komunikacija duše koju radite na sebi. Ona vam može pomoći da bolje razumijete svoje dileme i probleme, da bolje razumijete Sebe.

Za vrijeme seminara zapisujete sve što dobijete kao informaciju. Mada nešto što ste zapisali može vama da zvuči besmisleno, bit ćete iznenađeni koliko će to isto imati smisla vašem klijentu.

Preduslov za upis na seminar II stupnja je uspješno završen seminar I stupnja TESLA METAMORFOZE.

Potrebno je da budete prisutni cijelo vrijeme seminara i da popunite zvanični odjavni formular na kraju.
Po uspješnom završetku seminara dobit ćete certifikat i bit ćete kvalificirani da ovo liječenje radite profesionalno, kao Praktičar drugog stupnja TESLA METAMORFOZE.

Vrijeme:
Subota od 10 do 18 sati
Nedjelja od 10 do 17 sati
Ili
U toku tri radna dana poslije radnog vremena, obično od 18 do 22h
* vremena završetka seminara su okvirna.

Prijavite se za seminar

Budite domaćin seminara


TESLA METAMORFOZA III - Tesla metamorfoza svjetlosnog tela

Naučite kako da uradite „Tesla metamorfozu svjetlosnog tela“!

To je jedan vrlo precizan proces kojim se aktiviraju energetski tokovi (aksiatonalne linije) i centri (velike i male čakre) u ljudskom telu, da bi ga doveo do savršenog balansa svjetlosti. Ovaj proces omogućava rekonstrukciju trinaest originalnih DNK lanaca i ponovo uspostavlja rezonancu frekvencije DNK čovjeka sa DNK planete Zemlje i DNK Univerzuma. Ovim procjesom se povećavaju potencijali čovjeka i uzdiže nivo energetske svijesti čovjeka na viši stupanj. Na semiaru TESLA METAMORFOZE III naučiti ćete kako da izvedete ovu proceduru aktiviranja i balansiranja na drugima.

Preduslov da se upišete na ovaj seminar je uspešno završen seminar I ili II stepena, i da imate već obavljenu „Tesla metamorfozu svjetlosnog tela“ pre početka seminara trećeg stepena. Ako još uvek nemate urađenu „Tesla metamorfozu svjetlosnog tela“ , javite_nam_se da zakažete sesnse. (Cena „Tesla metamorfoze svjetlosnog tela“ nije uključena u cenu seminara.)

Po uspešnom završetku seminara dobićete svedočanstvo i bićete kvalifikovani da radite profesionalno, kao praktičar TESLA METAMORFOZE III .

Vrijeme:
Petak, od 19 do 22 sata
Subota od 9 do 18 sati
Nedjelja od 10 do 16 sati
* vremena završetka seminara su okvirna

Prijavite se za seminar

Budite domaćin seminara


MENTORSKI PROGRAM TESLA METAMORFOZE

Na ovom seminaru ćete naučiti kako da objasnite principe Tesla Metamorfoze drugima i kako da javno predstavljate ovo Na ovom seminaru ćete naučiti kako da objasnite principe Tesla Metamorfoze drugima i kako da javno predstavljate ovo liječenje. Također ćete biti osposobljeni da asistirate na seminarima i kako da podučavate druge Praktičare TESLA METAMORFOZE, ako žele da obnove znanje.

Seminar se sastoji od praktičnih vježbi, pismenog ispita i usmene prezentacije koju ćete pripremiti.

Preduslov za ovaj seminar su uspješno završeni I, II i III stupanj TESLA METAMORFOZE, uspješno demonstrirana provjera procedure rada na „Tesla metamorfozi svjetlosnog tela“, aktivna praksa od najmanje godinu dana sa najmanje 30 registriranih liječenja i najmanje 20 obavljenih „Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela“.

Po uspješno završenom seminaru dobit ćete certifikat „Mentora Tesla Metarmorfoze“ koji vam daje pravo da radite obnovu „Tesla metamorfoze zdravlja“ i „Tesla metamorfoze svjetlosnog tijela“ sa praktičarima, da predstavljate ovo liječenje u javnosti i da asistirate na seminarima.

Vrijeme:
Četvrtak od 10 do 18 sati
Petak od 10 do 18 sati
Subota od 10 do 18 sati
Nedjelja od 10 do 18 sati

Prijavite se za seminar

Budite domaćin seminara


PROGRAM ZA UČITELJA TESLA METAMORFOZE

Na ovom seminaru ćete naučiti kako da i sami podučavate druge da rade „Tesla metamorfozu zdravlja“ Tesla liječenje na daljinu i „Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela“.

Preduslov za pohađanje ovog seminara su uspješno završen seminar za mentora „Tesla metamorfoze“, aktivna praksa od najmanje tri godine, urađeno najmanje 100 registriranih liječenja i najmanje 50 „Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela“, kao i asistiranje na seminarima.

Po uspješnom završetku seminara dobit ćete certifikat i bit ćete kvalificirani da radite kao učitelj svih nivoa TESLA METAMORFOZE.

 Pošaljite ovo i drugima

 
Povežite se sa nama