Povežite se sa nama
     
     
     
     
Jezici
Upišite se
 
 

SVJEDOČENJA

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 
 
Za vrijeme seminara, dok sam bila na stolu a drugi student je radio na meni, doživjela sam skoro nezamisliv osjećaj; osjećala sam se kao da se odjednom svaka stanica u mom tijelu "probudila" i da izbacuje na sve strane iskrice svjetlosti. Osjećala sam se potpuno ŽIVOM, a u isto vrijeme, kao da moje tijelo uopće nije imalo gustoću. Možda je to bio kratki uvid, nagovještaj onoga što bi mogli da postanemo? Sasvim sam sigurna da ovaj proces može da pokrene i ubrza našu evoluciju.
Maz

Čim sam se uključila u Tesla ljekovite frekvencije energije, moj život je postao bogatiji, raskošniji i ljepši. Osjetila sam neizmjernu težnju da više volim ljude; i prijatelje i one nepoznate. Želim da ovu energiju učinim dostupnom mnogima, i tako pomognem da ova planeta postane bolje mjesto za sav živi svijet.

VOLIM lakoću i jednostavnost ovog posla. Podučava nas da se krećemo i tečemo sa prirodnim ritmovima života. BEZ IKAKVOG NAPORA!
Nicole

Ovaj seminar dovodi do totalne transformacije. Zauvijek ću biti zahvalna što sam imala priliku da steknem svo to znanje i praktično iskustvo. Informacije o Nikoli Tesli su fascinantne. Sada sam zadovoljna sobom i radom koji sam obavila i koji i dalje nastavljam da radim na sebi (zahvaljujući Anji i seminarima). Iskustva koja imaju moji klijenti nakon Tesla metamorfoze me ispunjavaju radošću. Čini mi se da nema dana a da se ne uključim u ovu božanstvenu energiju.
Alena

Bez dileme, seminar mi je pomogao, čak me i navodi, da koristim dar koji sam dobio za sebe i za druge; da nađem Ljubav - Radost – Mir, čak potpuno Blaženstvo u svom životu; da pomognem svijetu da se promjeni.

Seminar drugog stupnja je jasno pokazao da smo svi zaista povezani.
John

Nakon seminara mi je sasvim jasan smisao mog života koji ima veze sa uzdizanjem ljudske svijesti i usklađivanjem sa frekvencijom energije čitave planete. Sada više nemam ni trunku sumnje da je telepatski unutrašnji glas naša veza sa Uzvišenim Ja i sa Izvorom.
Mirjana

Ohrabrena sam da sam na pravom putu i naučena sam da cijenim sebe!
Marija

Objašnjenja su vrlo jasna i definisana i sve se radi sa lakoćom.
Branka

Ovi seminari su mi otvorili pogled u budućnost. Pojačali su moju intuiciju. Osjećam da sam sada dio nečega što je mnogo veće od mene. Svidjela mi se lakoća ovoga posla. Sada se osjećam mnogo opuštenije i otvorena sam da pružim i primim ljubav.
Lidija

Postala sam svjesna da su mi sve informacije na raspolaganju. Osjećam se kao da sam upravo otvorila prozor svoje duše.
Dubravka

Ovo je promijenilo moj život na bezbroj načina. Nemam riječi!
Bojana

Nakon što sam imala Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela i posle seminara, osjetila sam SLOBODU, pravo da budem ono što jesam! Dobila sam hrabrost da idem dalje. A svjesna sam da je ovo samo početak.
Nataša

Oduvijek me je privlačila svjetlost i na ovim seminarima sam se osjećala kao svoj na svome. Posebno sam oduševljena što radimo po Teslinim principima.
Anka


I vi, isto tako, možete da ovladate ovim nevjerovatnim načinom liječenja za jedan vikend. Posjetite Kalendar seminara
 Pošaljite ovo i drugima

 
Povežite se sa nama