Povežite se sa nama
     
     
     
     
Jezici
Upišite se
 
 

SVJEDOČENJA

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 

Katrin, moja kći koja ima 21 godinu, je imala deformaciju grudnog koša od rođenja; lijeva strana joj je bila manje razvijena nego desna, pa joj je radi toga i kičma bila iskrivljena. Njen doktor je bio zaprepašten kako se, nakon liječenja kod Anje, samo u roku od dva mjeseca lijeva strana grudnog koša razvila da bude jednaka sa desnom i kičma se skoro savršeno ispravila.

Liz

Da čujete svjedočenje, kliknite ode. (engleski)

Olivera je bolovala od sistemskog lupusa, herpesa, a imala je i vidljivu deformaciju kičme.

"Oboljela sam od sistemskog lupusa u 1994. U pokušaju da popravim cirkulaciju u rukama išla sam na ultrazvučnu terapiju vrata i to je izazvalo reakciju virusa herpesa u mome tijelu. Našla sam se u začaranom krugu iz kojeg je bilo gotovo nemoguće pobjeći.

Sa prvim jesenjim hladnim danima moj imunološki sistem me je bacio u krevet i ja sam gorjela trgajući se od kašlja. “Gotova sam ", mislila sam, “umrijeću prije nego što Anja stigne u Beograd"

Da pročitate cijelu priču, kliknite ovde (srpski).

Prije
Za veliku sliku,
kliknite ovde.
 
Sada
Za veliku sliku,
kliknite ovde
Da čujete Oliverino svjedočenje, kliknite ovde (srpski)

Moj suprug Damian je imao tumor mozga, tako veliki da su doktori vjerovali da nije moguće da se napravi operacija. Nakon što je imao četiri liječenja i Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela sa Anjom, otišao je na kontrolu. Doktori su bili zaprepašteni kako se tumor smanjio. Učinili su operaciju. Damijan se potpuno oporavio.

Mary

Ne samo da se Deb oslobodila bolova u vratu i noćnih strahova, nego je i njen partner kroz nju primio liječenje dok je dolazila na seanse.

Da čujete svjedočenje Deb , kliknite ovde. (Engleski)

Bolovao sam od SIDE i osjećao sam se veoma loše i iscrpljeno kada sam došao kod Anje. Bio sam otečen, imao sam kraste po licu, nisam imao posao, i zbog svega toga sam bio u teškoj depresiji. Nakon samo jednog liječenja kod Anje riješio sam da odem na duži odmor. Valjda nisam ni vjerovao da mi bilo što može pomoći. Međutim, vrlo brzo sam počeo da se osjećam mnogo bolje. Otekline su splasnule, kraste su nestale i povratila mi se volja da živim. Kada sam otišao na kontrolu, liječnici su bili iznenađeni i obavijestili su me da se virus više ne pokazuje u mojim nalazima krvi.

Adrian

Mira je imala jake bolove u leđima. Doktor je dao dijagnozu da ima dva velika tumora na jajnicima i uputio je na daljnja ispitivanja kod specijaliste. Otišla je kod iridiologa koji je rekao da sumnja na rak. Mira je odlučila da dođe na liječenje prije nego što je otišla na daljnje analize. Kada je otišla kod specijaliste on nije našao nikakve znakove oboljenja. Tumori su nestali.

Da čujete Mirino svedočenje, kliknite ovde. (Srpski)

Mira

Imao sam težak saobraćajni udes. Liječnici su predvidjeli: ''Dan će morati da ima šest ili sedam operacija, a poslije toga plastičnu operaciju. Izgubio je mnogo krvi. Postoji vrlo veliki rizik od infekcije. Rane su pune stakla, metala, prljavštine... Morati će da ostane u bolnici najmanje 6 tjedana.''

Moja mama mi je radila liječenje dok sam bio u bolnici. Imao sam samo dvije operacije, jednu te noći kada sam imao sudar i jednu sljedeće večeri. Nije bilo potrebe za dodatnim operacijama. Nije došlo do infekcije, a i hemoglobin u krvi mi se oporavio mnogo brže nego što su to očekivali. Moj doktor je bio oduševljen mojim brzim oporavkom i petog dana sam pušten kući.

Dan

Helen je imala katarakt oba oka. Nakon prve seanse liječenja ustala je sa stola i mogla je sasvim jasno da vidi.

Da čujete svedočenje Helen, kliknite ovde. (Engleski)

Više ne moram da koristim lijekove za bolove u kičmi ni moju pumpicu za astmu.

Ros

Nakon što sam zakazao liječenje kod Anje svi moji problemi sa vidom su nestali... Moj normalni vid se povratio čak prije nego što sam Anju osobno posjetio, mada sam ipak zadržao svoj termin za liječenje par tjedana kasnije.

Anja mi je objasnila da se u nekim izuzetnim situacijama dešava da netko primi liječenje prije nego što dođe na liječenje i bude u direktnom kontaktu sa praktičarom i meni je sada jasno da je to istina.

Sasvim mi je prihvatljivo da se nešto konkretno dogodilo da omogući potpuno ozdravljenje moga vida, pošto ne postoje nikakve druge mogućnosti osim intervencije neke vrste moćnog liječenja; to jedino može da objasni što se dogodilo.

Da pročitate celu priču, kliknite ovde (prevod na srpski).
Da čujete Stefanovo svjedočenje, kliknite ovde. (Engleski)

Stefan
star 58 godina.

Debora više nema menstrualne bolove.

Možete da kliknite ovde da je čujete. (Engleski)

Imao sam operaciju raka na debelom crijevu. Nakon 3 mjeseca doktor je konstatirao metastazu na plućima. Osjećao sam da ne vjeruje da ću se izvuci. Riješio sam da se ne predam. Mora da postoji nešto ili netko tko može da mi pomogne.

Jedna prijateljica mi je ispričala o Anji. Riješio sam da pokušam. Posle druge seanse je trebalo da idem na zakazanu kemoterapiju. Kao i obično, radili su analizu krvi i otkrili da su se rezultati značajno promijenili (npr. leukociti su skočili sa 3 na 8). Tog puta mi je bilo puno lakše da podnesem taj tretman nego ranije, prije nego što sam imao liječenje.

Posle pete seanse liječenja moj doktor je dao dijagnozu da su moja pluća sasvim čista.
Sada živim uživajući u mnogim stvarima koje sam ranije smatrao za ''Bogom dane''. Ja sam sretan čovjek.

Brandon

Više od 20 godina sam imao psorijazu na laktovima i koljenima. Prošle godine, pošto nisam liječio upalu grla, buknula je po čitavom tijelu. Punih 7 mjeseci sam se mazao kremama koje su doktori preporučivali, uvijao se u providnu foliju preko noći, kupao se u hmelju, ali ništa nije pomagalo. Ljeto je bilo vruće, a ja sam morao nositi duge rukave i hlače sa dugim nogavicama, da se zaštitim od sunca i od pogleda. Činilo mi se da me svi gledaju sa sumnjom da imam neku zaraznu bolest. Teško mi je padalo to što moram da se skrivam od sunca jer volim ići na plažu. Mislio sam da ću tako provesti ostatak svoga života.

Prijatelj mi je predložio da odem kod Anje da probam Tesla metamorfozu. Iskreno rečeno, nisam vjerovao da tako nešto može da pomogne, ali nakon samo 3 seanse, moja koža je bila sasvim očišćena. Čak i dijelovi oko mojih laktova i koljena!
Ne samo da sam se oslobodio psorijaze, ponovo sam imao svoju slobodu i svoje samopouzdanje.

Mickle

Teško sam pokretala lijevu ruku, zbog prijeloma. Išla sam na dvije seanse liječenja sa Anjom Petrović i ruka me je puno manje boljela i bila pokretnija. Nakon trećeg puta sam mogla sasvim da podignem ruku. Bol koji sam osjećala već mjesecima, je nestao. Ne samo to. Mi smo liječili ruku, a mene su prestala da bole i leđa, za koja sam mislila da nema lijeka.

Nakon dva dana posle treće seanse sam imala veoma težak i ozbiljan telefonski razgovor sa jednim članom familije i bila sam stvarno iznervirana. Čim sam završila razgovor, uzela sam da izmjerim tlak koji mi je već četiri godine užasno visok (130/160). Tlak mi je bio normalan, 70/100! Bila sam ubjeđena da tlakomjer ne radi, pa sam otišla kod susjeda, da ga zamolim da mi on izmjeri tlak na svom aparatu. Zamislite, ni njegov tlakomjer nije radio! Riješila sam da odem kod svoje doktorice i tamo sam shvatila da mi je tlak sada stvarno normalan!

Vera

Zakažite seansu sa Anjom.
I vi, isto tako, možete da ovladate ovim neverovatnim načinom lečenja za jedan vikend. Posetite Kalendar seminara
 Pošaljite ovo i drugima

 
Povežite se sa nama