Povežite se sa nama
     
     
     
     
Jezici
Upišite se
 
 

OTKRIJTE LIJEČENJE KOJE PREVAZILAZI SVE O ČEMU ZNATE,
DOŽIVITE METAMORFOZU SVOGA TIJELA I DUŠE !


TESLA METAMORFOZA privlači veliki interes među znanstvenicima zato što klijenti prijavljuju izlječenja mnogih bolesti koje važe za neizlječive, kao što su rak, SIDA, lupus, povrede kičme, sindrom kroničnog umora, pa čak i rekonstrukcija urođenih deformacija. Osim toga, izlječenja se događaju veoma brzo. U većini slučajeva, tri seanse je dovoljno. Poslušajte svjedočenja.

Proces "Tesla metamorfoze svjetlosnog tijela" je čak značajniji od samog liječenja, jer pročišćava dušu i potpomaže evoluciju svijesti, i evoluciju na svim nivoima: fizičkom, mentalnom, emotivnom i spiritualnom.
Pročitajte više

 

SEMINARi MOGU POTPUNO DA PROMENE VAŠ ŽIVOT!
PREPOZNAJTE ISCELITELJA U SEBI.

Za jedan vikend možete da ovladate ovom fascinantnom metodom liječenja i zauvijek promijenite svoj život! Naučit ćete kako da zračite ljubav iz svoje srčane čakre, što je veoma značajno za proces liječenja, a istovremeno, dragocjeno umijeće koje može mnogo da vam pomogne u svakidašnjim problemima.

Predavanja i praktične vježbe se održavaju u veoma prijateljskoj atmosferi. Svakome studentu se posvećuje posebna pažnja.
Pogledajte:
Opis_seminara
i Iskustva_sa_seminara.

SASVIM NOVE POJAVE KOJE NISU PRIMJEĆENE NI U JEDNOJ DRUGOJ METODI
 

1. U TESLA METAMORFOZI koristimo Tesla valove koji, za razliku od hercijanskih, postaju jači sa udaljenošću. Snimci PIP kamerom, koje je napravio Dr. Prof. Ljubo Ristovski sa Instituta za bio-energetska snimanja iz Beograda, nedvosmisleno dokazuju da su frekvencije energije koje se koriste u TESLA METAMORFOZI identične sa frekvencijama Tesla valova, pošto je purpurna boja koja se pojavljuje na snimcima seansi TESLA METAMORFOZE potpuno ista purpurna boja koja se pojavljuje na snimcima Tesla pojačivača sa dodanom navojnicom. Ali u ovom lječenju, ta energija se koristi direktno iz aktivnog etera (bez upotrebe mašina), upravo kako je Nikola Tesla govorio.

Dr. Prof. Ristovski tvrdi da se ove purpurne boje koje su karakteristične za Tesla valove ne pojavljuju ni u jednoj drugoj metodi lječenja. Pogledajte analizu snimaka PIP camerom

2. Golim okom vidljive svijetlosne lopte i boje na zidu su se pojavile na seminarima u Srbiji, Crnoj Gori i Kanadi. Takođe, za vrijeme seanse oko nekih klijenata može da se primjeti bjeličasta svijetlost

3. Bijele sverične svijetlosti, koje se vide na snimcima PIP kamerom kako se kreću okolo. Na jednoj fotografiji se vidi sjenka ruke praktičara na klijentu, kao da je upaljen reflektor iza ruke. Šta su, ili, bolje, ko su te svijetlosti?

Dr. Prof. Ristovski tvrdi da ovakve svijetlosti nisu primjećene na PIP snimcima drugih metoda lječenja.

4. Purpurna boja u aurama svih studenata koji su snimljeni. Ova purpurna boja nije uobičajena boja u auri čoveka. Jedna od studentkinja je napravila snimak aure nakon godinu dana, i ta purporna boja je još uvijek prevladavala u njezinoj auri. Čak je bila još intezivnija. Ovaj fenomen ukazuje na to da je frekvencija njihove svijesti podignuta na nivo krunske čakre.

TESLA METAMORZA pokreće evoluciju svijesti. Pročitajte više Pošaljite ovo i drugima

 
Povežite se sa nama