Povežite se sa nama
     
     
     
     
Jezici
Upišite se
 
 TESLA METAMORFOZA - za lečenje i evoluciju
Autor Anja PetrovićAnja Petrović, međunarodno priznati iscelitelj, autor  i učitelj, osnivač Tesla metamorfoze®, će održati predavanje sa demonstracijom lečenja uživo. Imaćete priliku da iskusite ove lekovite frekvencije i da saznate kako i vi možete da ovladate ovom metodom. Moći ćete da kupite knjigu i dobijete potpis autora.

"Čuda ne postoje. Postoje samo neke pojave koje možda nismo u stanju da objasnimo i naučno dokažemo u ovom trenutku, pa to neki nazivaju ‘čudima’," kaže Anja. Objašnjenja traži u savremenim naučnim istraživanjima i nalazi odgovore u drevnim mudrostima. U traganju za razumevanjem čuda, ova knjiga nudi nova saznanja i objašnjenja.

„Tesla metamorfoza®“ je alternativna metoda lečenja koja privlači veliko interesovanje naučnika jer klijenti prijavljuju izlečenja bolesti koje je nauka proglasila neizlačivim, uticaja Tesla talasa na evoluciju ljudske svesti, kao i zbog nekih sasvim novih fenomena vezanih za ovaj rad. Predmet knjige se proširuje na razumevanje alternativne medicine u celini i povezivanje nauke i spiritualnosti.

Anja živi u Australiji, ali većinu vremena godišnje putuje po svetu i podučava «Tesla metamorfozu». «Posebno zadovoljstvo mi je to što obaveštavam ljude ko je Nikola Tesla,» kaže Anja. «Mnogi u zapadnom svetu nisu čuli za Teslu, a u udžbenicima su njegovi izumi pripisani drugima. Kada sam držala predavanje na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi, na moje pitanje ko zna ko je Tesla, od preko 200 studenata u amfiteatru, samo je jedna devojka podigla ruku.»

Anja je diplomirala Jugoslovensku i svetsku književnost u Beogradu, učila slikarstvo i primenjenu umetnost u Beogradu i Londonu i završila postdiplomske studije na Australijskom koledžu za primenjenu psihologiju. Premijerna promocija njene knjige «TESLA METAMORFOZA – za lečenje i evoluciju» je bila u Sava centru, na kongresu «Nikola Tesla – historija budućnosti». Dobitnik je tri Oktobarske nagrade za zbirke pesama i naučni rad na polju književnosti. Više od 20 godina je u alternativnoj medicini.

Kupite knjigu na engleskom, na srpskom ili na slovenačkom.

Pogledajte raspored seminara.

www.TeslaMetamorphosis.com

linr
 Pošaljite ovo i drugima

 
Povežite se sa nama