Povežite se sa nama
     
     
     
     
Jezici
Upišite se
 
 

SEMINARI

Beograd, SRBIJA

Petak, 05. maj u 17h
HIPOKRAT JOGA STUDIO

Stratimirovićeva 6
Tel: 063 56 86 05


 

 

ZRAČI LJUBAV, DA PRIMIŠ LJUBAV

Svako od nas, u svojoj suštini, je Ljubav.  Dozvolite božanskom u sebi da zrači i i obasipa sve u okruženju. Kada zračite ljubav, primaćete ljubav. Kada zračite ljubav, minimalna je mogućnost da vas neko ili nešto napadne. Ljubav je najveća moć i najbolji modus za opstanak.

ŠTA UČIMO NA OVOJ RADIONICI

Na ovoj praktičnoj radionici ćete naučiti kako da zračite ljubav. Vežba je zasnovana na naučnim istraživanjima i programu HeartMath Instituta iz Kalifornije sačinjenom za spuštanje nivoa stresa i podizanje nivoa koherentnosti. Kada, prateći metodologiju HeartMath instituta, dostignemo stanje koherentnosti, onda idemo korak dalje, u zračenje ljubavi.

Istraživanja pokazuju da HeartMath metoda pruža brže i efikasnije rezultate u spuštanju stresa nego relaksacija ili meditacija. Još jedna prednost joj je u tome što ne morate da budete u nekom specijalnom prostoru sa prigušenim svetlom i umirujućom muzikom. Možete da je primenite na bilo kom mestu i u bilo kojoj situaciji: dok čekate autobus, u gužvi u saobraćaju, dok se raspravljate sa partnerom ili šefom… Jedino nije dobro to što nećete moći pred sobom da nađete opravdanje ako je ne koristite.

U okviru radionice će, nakon što naučimo kako da zračimo ljubav, neko raditi vežbu, a svi prisutni u sali će moći da prate na ekranu kako se kroz vežbu spušta stres i kako preovlađuje blaženstvo.

 

 

 

Broj mesta je ograničen.
Da obezbedite mesto, molimo uplatite u Hopokratu, telefon 063 568605, ili na račun 205900101642513216 (Komercijalna banka). Cena radionice je 500 din.

Popunite ovaj upitnik, neovisno o načinu uplate

   
 
Polja označena sa * su obavezna.
Ako, na primer, nemate mobilni, upišite NA

E-mail:
*
Ime:
*
Prezime:
*
Mobilni/ kućni telefon:
*
Grad:
*
Zemlja:
*
Želim da pohađam:
Način uplate:

   
   
 Pošaljite ovo i drugima

 
Povežite se sa nama